palvelut

Yksilöllistä lihaskuntovalmennusta iloisella ja rennolla asenteella  

Mitä tarjoan?

Tarjoan kuntovalmennusta niin liikunnan iloa vasta etsiville kuin aktiivikuntoilijoille, sekä omaa lajia tukevaa lihaskuntovalmennusta mailapelien harrastajille. Oli tavoitteesi, ikäsi tai kuntotasosi mikä tahansa, valmennusten lähtökohtana on aina sinun hyvinvointisi, terveytesi ja lähtötasosi. Aloittelijat, edistyneet sekä kokeneet saliketut ovat kaikki yhtä tervetulleita valmennukseeni.

Kanssani treenatessa kehosi voimistuu, ja jumit sekä kivut vähenevät. Jaksat paremmin arjessa, työssä sekä muissa harrastuksissasi.

Valmentajana olen helposti lähestyttävä, luotettava ja kannustava. Kuuntelen toiveitasi, olen empatiakykyinen, mutta silti tarvittavan jämäkkä. Kanssani harjoittelet tehokkaasti sekä ennen kaikkea turvallisesti, etkä satuta itseäsi.

Kuulen usein kommentin, että kuntosaliharjoittelu on tylsää ja asiakkaan motivaatio loppuu sen vuoksi. Kanssani harjoittelu on hauskaa ja monipuolista, ja tuellani ylität itsesi kerta toisensa jälkeen.

Jos tavoitteesi liittyy painonpudotukseen, katsomme ensin ruokavaliosi kuntoon.

Kanssani treenatessa kehosi voimistuu, ja jumit sekä kivut vähenevät. Jaksat paremmin arjessa, työssä sekä pelikentillä.